Wij zijn een community van mensen die fit willen blijven tot na de 80

Over Fit & Krachtig

Wij bouwen een community van mensen die gezond en fit ouder willen worden op een natuurlijke manier

Missie

Wij creëren een beweging van mensen die iedere dag een stapje fitter willen worden. Dit doen wij door groepstrainingen en een coaching programma. Wij helpen mensen van iedere niveau aan de juist trainingsprikkel, door middel van een bewezen strategie. Onze visie met alles is terug naar de natuur. Dus wij kiezen voor natuurlijke bewegingen, zodat jou dagelijkse leven gemakkelijker wordt. 

Ons werk is geslaagd wanneer onze leden hun leven lang kunnen genieten van een Fit & krachtig lichaam en op hun 80ste nog kunnen squatten, om iets van de grond te rapen

Visie

De natuur is gemaakt door god en bezit daarom alle wijsheden. Wanneer je tegen de natuur in gaat kom je in de problemen. Daarom is de natuur de basis voor alles wat wij doen.

Ben je te zwaar, eet natuurlijke producten en je bereikt een gezond gewicht. 

Train volgens natuurlijke patronen en je voelt je weer energiek en vitaal. 

Heb je een blessure, ga weer natuurlijk bewegen en je lichaam lost het op. 

Heb je last van een zware gedachte, ga terug naar je natuur en je vindt de oplossing.  


Ons team

Tim 

Head Coach

Joost

Coach

Tim

Coach

Johan

Coach

Joy

Coach

Lisa

Coach

Cindy

Coach

Ilse

Coach

Eline

Coach

Onze diensten

Groepstraining 

Resultaatgerichte groepstraining 

Het Gezondheidsfundament

In 12 weken naar een gezond, fit en krachtig lichaam, voor het leven.

Blessurebehandeling

Blessurebehandeling en revalidatietrainingen

Wat onze klanten over ons zeggen: 

Milan bakker 
Na 2 kruisbandoperaties besloot ik bij Fit & Krachtig te gaan sporten en boekte ik snel vooruitgang in conditie en techniek. Ondanks verschillende niveaus en fysieke mogelijkheden, helpen we elkaar bij oefeningen en respecteren we grenzen. Fit & Krachtig heeft bijgedragen aan gewichtsverlies, meer kracht en een nieuwe sportervaring. Aanbevolen voor iedereen die buiten de sportschool wil sporten.
Monique Lampe

Ik werd nieuwsgierig naar krachttraining toen mijn zoons meededen met de kidstraining. Ik wilde fit worden, mijn lijf vormen en duurzaam gewicht verliezen. Sinds ik lid ben van Fit & Krachtig voel ik me veel fijner in mijn lijf, ben ik fitter en sterker geworden en heb ik geen last meer van mijn onderrug. Ik heb ontzettend veel plezier in de sport en merk dat ik vooruitga. Fit & Krachtig is laagdrempelig en biedt goede begeleiding.

Sandy Mul
Ik was te zwaar en wilde afvallen, dus begon ik met personal training. Ik schaamde me voor mijn uiterlijk en had al verschillende sporten geprobeerd. Na ruim 3,5 jaar ben ik 30 kg kwijt en doe ik groepstraining bij Fit & Krachtig. Ik voel me fantastisch en blijf op gewicht door een gezonde levensstijl. Mijn leven is veranderd! Ik sport nu bijna elke dag en ben veel slanker en sterker geworden. Fit & Krachtig is een gezellige community waar iedereen op zijn eigen niveau sport. Ik raad het iedereen aan!
Ton Floris
Ik voelde me uit balans, wilde fitter en scherper worden en 10 kilo afvallen, maar wist niet hoe. Toen ben ik contact gaan zoeken met Tim en na de intake wist ik dat hij de persoon was om me te helpen. De voedingsadviezen in combinatie met de intensieve maar prettige trainingen hebben geleid tot een optimaal resultaat en het plezier om te sporten is helemaal terug. Een echte aanrader voor iedereen die resultaten wil boeken!