VEEL GESTELDE VRAGEN

Wod Groepstraining is een trainingsprogramma dat ontwikkeld is om mensen hun gezondheid te stimuleren. Het doel van het trainingsprogramma is mensen gezond ouder te laten worden. In een kleine groepssetting doe je gezamenlijk een training. Iedereen in de les doet de training op zijn of haar niveau. De training staat onder leiding van een Coach. De bewegingen in de training zijn dagelijkse bewegingen onder hoge intensiteit. Iedere training is anders en stimuleert andere spieren. Zo blijft de training het lichaam verrassen en zal jij het beste resultaat behalen. De oefeningen komen uit gymnastiek, olympisch gewichtheffen en conditionele oefeningen. Het doel van de training is om mensen een training te geven die hun gezondheid stimuleert.

Doordat er een coach op de groep staat zal die jou helpen om de juiste stimulus te krijgen van de training. Iedere training wordt voor jou op maat gemaakt. We kijken wat jij aankunt en hoe jij het meeste effect krijgt van de training. Hierdoor zal je zeer snel progressie boeken.

WOD Groepstraining is voor jong en oud. Het is voor iedereen die zijn gezondheid een positieve boost wil geven. We hebben lessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ervaren en onervaren atleten lopen door elkaar, dit heeft een heel positief effect. Mensen met ervaring voorzien de onervaren leden van tips. Samen hebben we allemaal het doel om gezonder te worden.

Nee, je hoeft niet fit te zijn om te starten. Iedereen doet de training op zijn of haar niveau. Als je wilt kan je een individuele beginners klas volgen om zo de basis onder de knie te krijgen. Maar je conditie en kracht bouwen we zeer snel op. Het enige wat je nodig hebt om te start is een positieve mindset. Zelfs mensen met een kleine blessure kunnen meedoen aan de lessen. Omdat de lessen schaalbaar zijn zal de coach de training waar nodig aanpassen.

Nee totaal niet, de trainingen worden op maat gemaakt. Wil je graag wat meer individuele begeleiding in het begin vraag dan naar onze startersklassen.

Door middel van onze app krijg je voedingsadvies. Daarnaast doen we samen met de community regelmatig 30 dagen challenges om onze voeding op orde te krijgen. Hier mag je gratis aan deelnemen. Ook krijg je gratis toegang tot de Fit & Krachtig academy, waar jij gratis begeleiding krijgt via online video’s

Bij Fit & Krachtig kijken we naar wat jij wel kan en niet naar wat jij niet kunt. De trainingen zijn allemaal aan te passen op jou mogelijkheden. Wij geloven dat genezing begint met beweging.

Wanneer mensen aan WOD Groepstraining denken, denken ze aan de fimpjes op Netflix. Waarin hele gespierde mensen trainen. Dit is de sport. Net zoals je met atletiek, schaatsen, voetbal een profcompetitie hebt heb je dat ook met WOD Groepstraining. Wanneer jij WOD Groepstraining recreatief beoefent zal het je gezondheid stimuleren, maar je zult niet ineens heel gespierd worden. De atleten die je ziet in de documentaires trainen 8 uur per dag net als andere profs.

Wij zijn een community en samen hebben we het doel om gezond te worden en plezier te hebben terwijl we dat doen. De community staat klaar om je te helpen en tips te geven. We stimuleren elkaar en staan ook klaar om jou te helpen. Iedereen is tijdens de training bezig met zichzelf en als atleten klaar zijn zullen ze andere leden aanmoedigen en stimuleren om net dat stapje extra te zetten.

We werken niet met schema’s en geloven dat variatie je zal stimuleren om te veranderen. WOD Groepstraining is een combinatie van verschillende sporten en geen training is hetzelfde. Daarnaast train je onder leiding van een coach die je iedere training zal voorzien van tips om beter te bewegen. Je leert vele nieuwe mensen kennen en ontwikkeld nieuwe vriendschappen met de mensen met wie je sport. WOD Groepstraining is een teamsport, samen gaan we voor een betere gezondheid. Het gaat ons niet om de looks. Je leert bewegen met je lichaam en gebruikt geen apparaten.

FIT & KRACHTIG STAAT VOOR

  • Persoonlijke begeleiding en aandacht

  • Samen werken aan jouw doelen

  • Variërende trainingen

  • Voor iedereen: van beginners tot ervaren sporters

  • Het beste uit jezelf naar boven halen

ZET DE EERSTE STAP

Wil jij Fit & Krachtig worden? Zet de eerste stap en boek een gratis proefles

GRATIS PROEFLES