fbpx

1.

Training

Ga tijdens je training niet voluit, maar probeer vooral te blijven bewegen. Doe de oefeningen goed en volledig en focus je niet te veel op snelheid. Wanneer je de oefeningen goed kan uitvoeren kan je vervolgens wat meer snelheid toevoegen.

Inhoud training:

15 min AMRAP (zoveel mogelijk rondes):
30 Dumbbell snatches
20 Lunges
10 Burpees
50 High knees

Heb je moeite met burpees kan je er altijd minder doen, 8 of 6 herhalingen zijn dan de oplossing. Probeer niet te snel te beginnen, maar op een tempo dat je 15 minuten kunt volhouden. Als je merkt dat je tegen het einde van je training energie over hebt, dan versnel je.

Veel succes.

Voeding

We gaan beginnen bij het ontbijt. Je gaat proberen om met eiwitten en vetten te ontbijten. Goede oplossingen zijn:

M= man
V = vrouw

Optie 1: Makkelijk en snel

M 350 v 250 gram magere Franse kwark, 20 gram ongebrande noten en voor de smaak 75 gram van een fruit naar keuze: Blauwe bessen, bramen, mango, ananas, mango, aardbeien of 1 banaan.

Optie 2: Boeren omelet

klus 3 eieren met 100 gram spinazie, 8 cherry tomaten in kwartjes en een halve paprika.

Optie 3: Eiwit ontbijt shake

M: 300 gram V: 200 gram magere Franse kwark, 1 eetlepel pindakaas, 1 banaan, 200 ml Kefir en 150 gram spinazie in de blender. Doe dit in een shake beker en ge hebt een makkelijk ontbijt voor onderweg.

Mindset

Doorzettingsvermogen: Veel mensen denken had ik maar meer doorzettingsvermogen. Maar doorzettingsvermogen is niets meer dat de lasten van verveling en pijn kunnen dragen en je niet laten afleiden door andere verleidingen. Het is het tot in de verveling volhouden van een dieet omdat het je bij een groter doel brengt.

Verder is doorzettingsvermogen niet luisteren naar wat je nu wilt, maar wat je in de de toekomst wilt.