GROEPSLESSEN

PERSONAL TRAINING

MYLOGENICS

Wil jij…
  • Minder stress ervaren en een krachtige mindset
  • Een fit en energiek lichaam; goed in conditie en vrij van blessures
  • Meer energie en zelfvertrouwen; zodat jij je lekker, blij en gelukkig voelt  

Laat je naam en e-mailadres achter en ontvang gratis mijn e-book “Een fit en krachtig leven” en leer in enkele simpele stappen je  voeding, training en mindset onder controle. 

[activecampaign]

GROEPSLESSEN

PERSONAL TRAINING

MYLOGENICS

Uitdagend, resultaatgericht en gevarieerd

KRACHT & CONDITIE

Ben je het ook zo zat om alleen te puffen in de gym, tijdens dat routineuze rondje langs de apparaten? Dan zijn de groepslessen van Kracht & Conditie voor jou de oplossing! Tijdens de groepslessen leer jij het beste uit jezelf te halen met functionele bewegingen, oefeningen vanuit de gymnastiek, Olympisch gewichtheffen, krachttraining en flexibiliteit. De bewegingen worden op hoge intensiteit en op een gevarieerde manier zo snel mogelijk uitgevoerd. Door in een groep te trainen ontstaat een groepsgevoel en extra motivatie om je doelen te behalen.

Lees meer
Training en voedingsschema op maat

PERSONAL TRAINING

Heb jij een specifiek sportdoel? Wil je afvallen, spieren opbouwen of van een blessure afkomen? Dan is personal training bij Fit & Krachtig echt iets voor jou. Ieder persoon is anders en heeft een andere training, voeding en leefstijl nodig om resultaat te behalen. Bij Fit & Krachtig gaan we op zoek naar de juiste training en voeding, specifiek voor jou.

Lees meer
De revalidatiemethode om van lichamelijke klachten en blessures af te komen

MYLOGENICS

Heb je last van je nek, rug of ben je geblesseerd geraakt en kom je maar niet van je klachten af? Probeer een een behandeling mylogenics. Mylogenics is een revolutionaire behandeltechniek om van klachten en blessures af te komen.

Mylogenics gaat uit van de genezingskracht van het lichaam. Daarnaast wordt de genezing gestimuleerd door middel van revalidatietrainingen, voedingsanalyse en suppletie. Aan symptoombestrijding wordt niet gedaan bij Mylogenics. De behandeling is erop gericht dat jij zo snel mogelijk weer je dagelijkse activiteiten kan uitvoeren of sport kan beoefenen. Boek nu een gratis intake om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Lees meer

Toen ik mij ruim een jaar geleden aanmeldde bij Tim, was ik veel te zwaar en voelde me daardoor onzeker. Dit merkte ik in mijn privé en zakelijk leven.Ik hield niet van sport, wel van veel en lekker eten.Tim is een professional maar daarnaast ook bijzonder sociaal en prettig in de omgang. Daardoor vielen drempels voor mij al snel weg en heeft hij mij stapje voor stapje laten kennismaken met een andere manier van leven. Niet met verboden, maar met mogelijkheden! Ik startte met PT en voedingsbegeleiding. Ik ben inmiddels zó enthousiast geworden over het sporten en alle dingen die mijn lijf wél blijkt te kunnen, dat ik naast de PT nog drie tot vier keer per week meedoe met de Crossfit groepslessen. Ook die zijn heel leuk, want je doet het samen. Iedereen is positief voor elkaar, ondanks niveauverschillen.Ik heb een nieuw leven gekregen. Tim bedankt!!

Sandy Mul

Meer balans, veel fitter, krachtiger, scherper en ook nog eens 10 kilo afgevallen. Nooit gedacht dat het mogelijk was. Alleen was het ook zeker niet gelukt. Daarom ben ik blij dat ik de stap gezet heb om contact te zoeken met Tim. Bij de intake was het me al duidelijk dat Tim weet wat nodig is om resultaten te behalen. En dat dit alleen mogelijk is met 100% inzet van beide kanten. De voedingsadviezen in combinatie met de intensieve maar prettige trainingen met veel afwisseling hebben geleid tot een optimaal resultaat. Door de aanpak van Tim is ook het plezier om te sporten weer helemaal terug. Kortom een aanrader voor iedereen die echt resultaat wil boeken!

Ton Floris

zoals veel mensen worden we ouder en heb ik een teveel aan zittend werk. ben de vijftig net gepasseerd en tot mijn verassing gaf mijn lichaam dat aan , snap het niet voel me nog geen 25 .voelde ik mijn gewrichten omdat ze niet genoeg gebruikt worden , ben Bootcamp gaan doen bij Fit en krachtig , wat een openbaring was het de eerste weken best zwaar, en keek ik er naar uit dat het uur om was . na een paar weken was dat over , nu kijk ik er naar uit om heen te gaan , mijn lichamelijke gesteldheid is met sprongen voorruit gegaan . Tim is een man die je motiveert en werken met de groep is behalve leuk ook stimulerend . de lessen zijn afwisselend altijd weer een verrassing waar hij nu weer mee komt . voldaan thuis iedere keer weer. ik ga twee keer in de week en mijn lichaam begint zich weer 24 te voelen .

David Steur

FIT & KRACHTIG STAAT VOOR

  • Persoonlijke begeleiding en aandacht

  • Samen werken aan jouw doelen

  • Variërende trainingen

  • Voor iedereen: van beginners tot ervaren sporters

  • Het beste uit jezelf naar boven halen

ZET DE EERSTE STAP

Eindelijk eens dat lichaamsdoel bereiken? Een blessure waar je nu weleens van af wilt komen? Interesse in personal training? Zet de eerste stap en neem contact op voor een intakegesprek.

NAAR CONTACT