Fit & Krachtig | Verbinding door gezondheid

Project Fit & Krachtig 

Training en coaching naar het door jou gewenste resultaat.  

Je probeert al jaren gezond te leven, maar de gewenste resultaten blijven uit. Je weet dat er meer inzit, maar je weet niet hoe je dat kunt bereiken...

Persoonlijk voedingsplan

Door te meten op welke voeding jij goed reageert, stellen we een voedingsplan op dat jou energie geeft en je energiek en krachtig laat voelen.  

Trainen voor resultaat

Je doet oefeningen die terug komen in je dagelijkse leven. Waardoor je daadwerkelijk ook veel hebt aan de trainingen. Je wordt sterk en krijgt een superconditie

Worden wie je wilt zijn

Je leert jezelf kennen, je weet wat je tegenhoud en je leert hoe je deze obstakels kunt tackelen. Je neemt de regie over jou eigen leven en leert je talenten inzetten. 

Je leert welke voeding goed voor jou is, welke trainingen jouw gezondheid een boost geven en je leert een gedachtegang ontwikkelen om na te streven wat voor jou belangrijk is . 

Mislukt je dieet iedere keer, lukt het niet om regelmatig te sporten en heb je het gevoel dat je geleefd wordt en weinig eigen inbreng hebt in je leven.. 

Dit is een programma, dat specifiek voor jou op de persoon gemaakt wordt. Iedereen is anders en heeft andere dingen nodig om zijn of haar doelen te bereiken. In dit programma kijk ik naar wat jij nodig hebt, waar jou talenten liggen, zodat jij die kunt inzetten. Door middel van de juiste training, voeding en coaching help ik jou de persoon te worden die je altijd al wilde zijn. 


De kernwoorden van Project Fit & krachtig: Ken jezelf, Leer je talenten kennen en word wie jij wilt zijn

Gezondheid is veel meer dan alleen training en voeding. Dit programma helpt je alle facetten van je leven aanpakken, waardoor jij je leven lang resultaat hebt. 

Tim Koning, Eigenaar van Fit & Krachtig
Hallo, mijn naam is Tim! En ik ben jaren lang op zoek geweest naar de optimale balans in mijn leven. Ik ben vroeger veel te zwaar geweest, met als toppunt 115 kilo. Dit was mijn startpunt van mijn zoektocht naar een fitter en gezonder leven. 

Ik dacht altijd dat je met goed en en veel sporten een gezond leven kon opbouwen, maar er kwam toch meer bij kijken dan ik dacht.

Ik geloof dat alle antwoorden op onze problemen te vinden zijn in de natuur. Wij willen terug naar natuurlijk eten en trainen. 

Een gezond leven is er niet alleen goed uit zien, maar wat nog veel belangrijker is, is om je goed te voelen. Daarbij zijn arbeidsrust verhouding, slaap routines, verbinding, mentale kracht en verbinding van essentieel belang. Het is belangrijk dat je deze routines passend maakt in jouw leven. Dit is voor iedereen anders en je bent dus opzoek naar een plan dat voor jou als persoon werkt en dat jou de persoon laat worden die je altijd al wilde zijn. 

In dit programma werken we met een vaste structuur met dingen die voor iedereen werken. Maar daarnaast individualiseren wij het plan naar jou persoonlijk. We werken zowel aan het lichaam als de geest. Dus naast je trainingen zal je 1 keer per twee weken gecoacht worden, om beperkende overtuigingen weg te halen.  Zodat jij de persoon kunt worden die je altijd al wilde zijn. 

Wie ben ik? 

Je bent wat je eet, is een welbekend gezegd. Daarnaast leer jij jezelf kennen als je weerstand opzoekt en dit is wat we in deze fase gaan doen. Daarnaast ga je leren wat jou in de weg zit. 

Wat kan ik? 

Wanneer je weet wie je bent, gaan we onderzoeken wat jou kwaliteiten zijn en hoe we deze kunnen inzetten voor het goede leven. Je leert gezonde gewoontes aan die je rust en balans brengen.  

Wie wil ik zijn? 

Wanneer je weet wie je bent, jij je grenzen kent en weet waar je talenten liggen is het tijd om te werken aan wat je wilt. Je leert wat jij belangrijk vind in je leven en bouwt aan een stappenplan voor het goede leven. 

Project Fit & Krachtig in het kort: 

12 weken programma

24 individuele trainingen 

6 conforterende coachingsgesprekken 

3 Inbody metingen  

onbeperkt groepstraining

een persoonlijk gemaakt voedingsschema 

Een plan dat jij voor de rest van je leven kunt gebruiken. 

Deze complete aanpak zal je leven blijvend veranderen.