PERSONAL TRAINING

EEN PERSOONLIJK SCHEMA

Wil je graag gezond leven en sporten maar heb je weinig tijd, motivatie of lukt het je maar niet om je doel te behalen? Dan is personal training een goede optie! Bij Fit & Krachtig staat het behalen van resultaat centraal. Samen met jou bewandelt Tim Koning de weg naar een fitter en krachtiger lijf. Misschien geen gemakkelijke weg, maar samen gaan we ervoor. Zodat we ook jouw grenzen kunnen verleggen. Het lichaam kan altijd veel meer dan je denkt!

Personal training is een investering in jezelf. Je leert op de juiste manier je lichaam gebruiken en je krijgt trainingsprikkels op het juiste moment zodat jou lichaam fit en strak wordt. Je ontwikkelt een eetwijze die je leert gezonde en goede keuzes te maken zodat jij gezond en fit ouder wordt.

WIL JIJ EEN GRATIS INTAKEGESPREK?

training/gesprek 30 min

Gratis intake

DE WEG NAAR EEN FIT & KRACHTIG LEVEN

De personal training is zowel voor particulieren als voor ondernemers te volgen. Zeker voor ondernemers is sporten erg lucratief. Je wordt er geestelijk gezonder van, scherper en behaalt daardoor ook zakelijk betere resultaten.

GOED FUNDAMENT

We starten bij personal training met het leggen van een goed fundament. Je leert je lichaam goed te gebruiken in je dagelijkse leven. In de training richten wij ons op kracht, flexibiliteit, mobiliteit en uithoudingsvermogen. Ieder persoon is anders en heeft een andere training nodig om zijn/haar doel te bereiken. Wij maken personal training echt persoonlijk en helpen jou met de oefeningen die jij nodig hebt om je resultaat te bereiken.

TRAININGS- EN VOEDINGSSCHEMA

Afhankelijk van je doel (afvallen, aankomen, spierontwikkeling, prestatiedoelen) gaan we aan de slag met een trainings- en voedingsschema. Daarbij coacht Tim je, vooral ook op het mentale vlak. Daarnaast brengen we je hormonen weer in balans, je leert hoe je moet omgaan met stress en ontwikkelt een persoonlijkheid die dingen klaarspeelt in het leven en sterk in zijn of haar schoenen staat.

VOLHOUDEN

Op dit punt verliezen sommige mensen de moed. Maar onthoud, iedereen verliest weleens de bal. Dat is niet erg, zolang je maar doorgaat en de bal weer verover. Tim speelt hierin een cruciale rol. Als je andere resultaten wilt behalen zul je andere acties moeten ondernemen en je gedrag moeten aanpassen. Daarom werken we samen aan die gezonde levensstijl, zodat jij je doel kunt bereiken.

VOEDING IS DE BASIS

Ons uiterlijk wordt voor een groot deel bepaald door de voeding die we eten. Daarnaast zorgt voeding ervoor hoe jij in je vel zit en wat je gemoedstoestand is. In de huidige maatschappij hebben steeds meer mensen last van overgewicht, stress en vele soorten gewrichtspijn. Deze klachten zijn bijna allemaal te herleiden uit het voedingspatroon van de persoon.

Ieder persoon is anders en heeft een ander voeding en trainingsschema nodig om optimaal resultaat te behalen. Bij Fit & Krachtig geloven we in individualisering en kijken we naar dingen die voor jou werken. Wanneer je de verkeerde kant op dreigt te gaan, sturen we bij. Daarnaast houden wij rekening met jouw voorkeuren en wensen.

HET METEN VAN DE VOORTGANG

Wanneer je kiest voor ons personal training traject wordt je ook begeleidt met voeding d.m.v. een voedingsschema. Het is van groot belang om regelmatig te analyseren of je op de goede weg bent. Daarom word je om de vier weken gemeten. Dit wordt gedaan door middel van een twaalf punten huidplooimeting, bloeddrukmeting en omtrekmeting. De uitkomsten van deze metingen zeggen iets over je lichaamssamenstelling. Naast een maandelijkse meting en een maandelijks gesprek met een trainer van Fit & Krachtig, kun je altijd contact opnemen met je trainer via WhatsApp of e-mail. Je leert een gezond leefpatroon ontwikkelen, waar je de rest van je leven profijt van hebt.

FIT & KRACHTIG STAAT VOOR

  • Persoonlijke begeleiding en aandacht

  • Samen werken aan jouw doelen

  • Variërende trainingen

  • Voor iedereen: van beginners tot ervaren sporters

  • Het beste uit jezelf naar boven halen

ZET DE EERSTE STAP

Wil jij het beste uit jezelf halen door middel van personal training?
Neem contact op voor een gratis intakegesprek!

NAAR CONTACT