MYLOGENICS

De revalidatiemethode om van lichamelijke klachten en blessures af te komen

REVOLUTIONAIRE BEHANDELTECHNIEK

Mylogenics is een revolutionaire behandeltechniek waardoor je je lijf snel weer optimaal kunt bewegen. Het is gebaseerd op de meest effectieve behandelstromingen in combinatie met jarenlange ervaring en veel kennis op het gebied van anatomie. Mylogenics is een behandelmethode wat op alle soorten blessures kan worden toegepast. Het gaat in op het eigen herstel- en genezingskracht van het menselijk lichaam. Daarnaast wordt de genezing gestimuleerd door middel van revalidatietrainingen, voedingsanalyse en suppletie. Aan symptoombestrijding wordt niet gedaan bij Mylogenics. Mylogenics probeert de oorsprong van de klacht weg te nemen.

Wij geloven in de behandeltechniek van Mylogenics en bieden dit graag aan klanten aan. Zodat je snel herstelt en weer optimaal kunt bewegen en sporten! Na iedere behandeling of training zal je merken dat het weer een stapje beter gaat. Mylogenics is meer dan alleen revalidatie en blessure behandeling. Het kan ook uitkomst bieden bij klachten als migraine, darmklachten, slapeloosheid, artrose en andere klachten. Doordat mylogenics uitgaat van het eigen herstel van het lichaam is het dé manier om zo snel mogelijk weer actief in het leven te staan.

WIL JE SNEL VAN JE BLESSURE AFKOMEN?

maak een afspraak

HOE WERKT HET?

Iedere behandeling Mylogenics begint met een intake. Deze bestaat uit een lichaamsanalyse, een aantal metingen en een gesprek. Uit de intake zullen een aantal zaken naar voren komen zoals de huidige leefstijl en het blessure verleden. Deze dingen zijn nodig om de oorzaak van u klacht te achterhalen. Wanneer er een duidelijk beeld geschetst is van de situatie starten we het behandeltraject.

Door middel van verschillende spiertesten gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klacht of klachten.  Heb je last van je schouder? Dan kijken we natuurlijk naar je schouder maar ook naar je gehele lichaam. Misschien is het wel een voedingsprobleem, misschien ben je niet actief genoeg of misschien heb je vroeger te weinig gesport en heeft dat invloed op je groeischijven gehad. Dat proberen we op dat moment allemaal te achterhalen. Tim Koning van Fit & Krachtig bekijkt hoe je loopt, draait, bukt. Kortom: hoe je beweegt. Door middel van massagetechnieken, oefeningen en lymfestimulatie worden de klachten verminderd of weggenomen. Zodat je zonder last te hebben van blessures kunt sporten!

FIT & KRACHTIG STAAT VOOR

  • Persoonlijke begeleiding en aandacht

  • Samen werken aan jouw doelen

  • Variërende trainingen

  • Voor iedereen: van beginners tot ervaren sporters

  • Het beste uit jezelf naar boven halen

ZET DE EERSTE STAP

Wil jij Fit & Krachtig worden? Zet de eerste stap en neem contact op voor een intakegesprek.

Maak een afspraak