IJSBAD EXPERIENCE

Wim Hof fundamentals workshop

In samenwerking met René Valk, Wim Hof method certified instructor, Organiseert Fit & Krachtig op 19 Maart de Wim Hof fundamentels workshop. Deze workshop leert je de 3 pilaren van de Wim Hof methode, namelijk Mindset, Ademhaling en Kou therapie.

In de huidige maatschappij worden vele van ons geleefd. Daardoor staat ons hoofd continu aan. Dit veroorzaakt stress en een onrustig gevoel. Het is daarom goed om terug te gaan naar de natuur en naar onze oorsprong. Door middel van de meditatie en ademhalingstechnieken en cold experience leer je weer connectie maken met jezelf. Je krijg handvatten om je innerlijke rust terug te vinden en je lichaam en mind weer energie te geven en op te laden.

De workshop is voor jou als jij:

 • Moeite hebt met je ademhaling onder controle te krijgen
 • Op zoek bent naar innerlijke rust en kracht
 • Wilt leren hoe je simpele ademhalingstechnieken stress onder controle kunt krijgen
 • Weer wilt leren vertrouwen op je lichaam
 • Meer zelfvertrouwen en geloof in jezelf wilt krijgen

De workshop ziet er als volgt uit:

Programma:

 • Kennismaking
 • Theorie: Het fundament van de Wim Hof methode
 • Beweging
 • Ademhalingsoefeningen: Krijg energie en rust van je ademhaling.
 • IJsbad
 • Reflectie en evaluatie

Duur: 13.00-18.00 uur
Kosten: 85,00 incl. koffie/thee

Doe mee aan deze workshop

Dit is je instructeur

Mijn naam is René Valk (1972), geboren en getogen in Alkmaar en vanaf 1998 woon ik in de gemeente Langedijk. Daar woon ik naar alle tevredenheid met mijn vriendin en twee dochters. Als ze op de lagere school vroegen wat wil je later worden, dan zei ik altijd…”vuilnisman”. Dat leek mij fantastisch, achter die grote wagen hangen en lekker bezig zijn.

Mijn droom is uitgekomen! Vele jaren heb ik dat gedaan als vakantiebaantje en het was alles wat ik er van had verwacht. Naarmate je ouder wordt stel je je doelen bij. Toen ben ik in de bouw beland waar ik een prachtige kantoorbaan uitoefende. Van daar uit samen met collega’s een eigen bedrijf gestart en dat groeide in hoog tempo door tot een marktleider op het gebied van composieten in de bouw.

Het heeft me altijd gefascineerd wat mensen kunnen bereiken en dan bedoel ik in de breedste zin van het woord. Geestelijk, fysiek en interactie onderling. Waarom lukt het de een wel en de ander niet? Door middel van sport kwam ik in aanraking met zwemmen in de winter en werd meteen geraakt door wat er dan met je gebeurt, zowel mentaal als fysiek. Dit het een van de dingen die ik graag wil doorgeven aan de deelnemers van de workshop.

Voor mij is het de beste manier als dingen geleidelijk veranderen, er mee bezig zijn is mooier dan zo snel mogelijk je doel bereiken. Als mijn doel in zicht komt verzet ik het gewoon weer een eindje verder weg. Zodat je blijft leren en groeien als mens.

Dus zeg ik: Adem in, leef je uit!

Namens Wim, Innerfire en mijzelf, stay Happy, Strong and Healthy!

Wil jij deelnemen aan deze unieke ervaring?

Doe mee aan deze workshop

Wat kan je verwachten

Wil jij deelnemen aan deze unieke ervaring?

Doe mee aan deze workshop