• Je vindt het moeilijk om alleen zonder vrienden de motivatie vinden om te sporten, je hebt niet alleen een trainingsmaatje nodig, maar ook een trainer die je helpt.

 • Je traint al jaren, je doet trouw je oefeningen maar zonder het gewenste resultaat. Je vindt de training saai en eentonig en kan moeilijk de motivatie vinden om regelmatig te sporten.

 • Je hebt geen controle over je voeding, je weet niet wat je moet eten en wanneer, daarom schommelt je gewicht. Je hebt last van eetbuien en geen controle over je leefstijl

 • Je hebt pijnlijke gewrichten en voelt je niet fit en gezond

 • Je voelt je gestrest, hebt weinig energie.

 • Je voelt je niet fijn in je lichaam, niet aantrekkelijk en hebt geen zelfvertrouwen. Je vindt jezelf te zwaar en weet niet waar je moet beginnen om dit op te lossen. Door de vele mislukt pogingen om gezonder te leven heb je de hoop opgegeven.

Ook jij kan dit!!
Je traint samen maar op je eigen niveau

FIT & KRACHTIG

SAMEN STAAN WE STERK

Je staat er niet alleen voor, door de trainen bij Fit & Krachtig wordt je onderdeel van een community. De community helpt elkaar en steunt elkaar. Samen hebben we hetzelfde doel; een fit, gezond en gelukkig leven.

Trainen in een groep helpt je om :

 • Nieuwe waardevolle vriendschappen op te doen waarmee jij jou problemen kunt delen, die naar je luisteren, je begrijpen en advies geven.

 • Je wordt aangemoedigd en krijgt steun en bruikbare tips, van mensen die weten wat jij meemaakt omdat ze daar ook gestaan hebben

 • Samen sporten is leuk en stimuleert je om te komen, samen lachen, afzien en elkaar aanmoedigen schept een sterke band met elkaar

 • Elke inspanning wordt gewaardeerd; je traint op je eigen niveau en wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen en ontwikkeld doorzettingsvermogen

 • Onderdeel worden van een groep geeft je een grotere kans van slagen, de community bied je het vangnet wat je nodig hebt wanneer je het moeilijk krijgt

Boek hier je gratis proefweek

 3 stappen naar een fit en gezond leven

1. Geef je op voor een proefweek

2. Word onderdeel van onze community

3. Lijd een gezond en gelukkig leven

Boek hier je gratis proefweek

Waarom Fit&Krachtig?

FIT & KRACHTIG

Samen naar een gezond en gelukkig leven

Boek hier je gratis proefweek

Community

Samen sta je sterk. Trainen bij Fit & Krachtig helpt je aan nieuwe vriendschappen. Onze community wordt jouw steun en toeverlaat in het proces naar een beter kwaliteit van leven. Samen staan we sterk en helpen elkaar aan gezond voedingsgewoontes, regelmatig trainen en zorgen voor een ontspannen en plezierige sfeer tijdens de trainingen.

Effectieve trainingen

De trainingen zijn allround en altijd uitdagend. We doen bewegingen die jij in het dagelijks leven gebruikt, je uithoudingsvermogen, kracht en energielevel gaan omhoog. Hierdoor word je actiever, krijg je een fit en krachtig lichaam en heb je meer tijd en energie om te genieten van het leven

Blijvend resultaat

Door jou te coachen op je voeding en je mindset, leer je om stevig in je schoenen te staan. Je leert hoe je meer energie krijgt van je voeding, je krijgt meer zelfvertrouwen en staat stevig in je schoenen. Je leert wat ervoor nodig is om de knop om te zetten en de stap te maken naar een betere kwaliteit van leven. Met energie, geluk en gezondheid.

Wij stimuleren elkaar
en helpen elkaar grenzen te verleggen

De weg naar een betere kwaliteit van leven

We werken in een groep maximaal 10 personen of 1 op 1

Groepstraining

Wil jij graag meer energie, nieiwe vriendschappen opdoen en het beste uit jezelf halen. Met uitdagende en altijd varierende trainingen, helpen we jouw aan meer energie en een fit en gezond manier van leven.

Meer weten?

Personal Training

Wil jij afvallen in een korte tijd, heb je een tijdsgebonden doel of wil iets specifieks? Dat is personal training iets voor jou.

Meer weten?

Revalidatie training

Wil je op een snelle en effectieve manier van een blessure af? Door middel van een blessure behandeling komen we achter de oorzaak van jou pijn en lossen deze op.

Meer weten?

Wie ben ik?

Ik weet zelf wat het is om te zwaar te zijn. Toen ik 18 jaar was woog ik 110 kilo. Met alle gevolgen van dien: Ik voelde mij minderwaardig, onaantrekkelijk en maakte keer op keer dezelfde fouten. Dit zorgde voor stress en gaf mijn het gevoel dat ik gevangen zat in een cirkel. Die iedere keer opnieuw begon. Totdat ik besloot om het roer om te gooien.

Door een aantal opleidingen te volgen en deze in de praktijk te brengen heb ik mijn leven positief weten te veranderen. Waardoor ik nu met zelfvertrouwen, plezier en blijdschap in het leven sta. Ik ben vrij van stress en geniet van iedere dag. Dit ging niet zonder slag of stoot. Het proces had sneller kunnen verlopen als ik niet vele fouten en terugvallen had gehad. Deze heb ik leren herkennen en ik kan jou helpen en bijsturen om niet dezelfde fouten te maken die ik gemaakt heb. Zo bewandel jij de snelste weg naar een betere kwaliteit van leven. Vol geluk, gezondheid en fitheid!  ALS IK HET KAN KAN JIJ HET OOK!

SAMEN STAAN WE STERK!

Veel gestelde vragen en antwoorden

Crossfit is een trainingsprogramma dat ontwikkeld is om mensen hun gezondheid te stimuleren. Het doel van het trainingsprogramma is mensen gezond ouder te laten worden. In een kleine groepssetting doe je gezamenlijk een training. Iedereen in de les doet de training op zijn of haar niveau. De training staat onder leiding van een Coach. De bewegingen in de training zijn dagelijkse bewegingen onder hoge intensiteit. Iedere training is anders en stimuleert andere spieren. Zo blijft de training het lichaam verrassen en zal jij het beste resultaat behalen. De oefeningen komen uit gymnastiek, olympisch gewichtheffen en conditionele oefeningen. Het doel van de training is om mensen een training te geven die hun gezondheid stimuleert.

Doordat er een coach op de groep staat zal die jou helpen om de juiste stimulus te krijgen van de training. Iedere training wordt voor jou op maat gemaakt. We kijken wat jij aankunt en hoe jij het meeste effect krijgt van de training. Hierdoor zal je zeer snel progressie boeken.

Crossfit is voor jong en oud. Het is voor iedereen die zijn gezondheid een positieve boost wil geven. We hebben lessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ervaren en onervaren atleten lopen door elkaar, dit heeft een heel positief effect. Mensen met ervaring voorzien de onervaren leden van tips. Samen hebben we allemaal het doel om gezonder te worden.

Nee, je hoeft niet fit te zijn om te starten. Iedereen doet de training op zijn of haar niveau. Als je wilt kan je een individuele beginners klas volgen om zo de basis onder de knie te krijgen. Maar je conditie en kracht bouwen we zeer snel op. Het enige wat je nodig hebt om te start is een positieve mindset. Zelfs mensen met een kleine blessure kunnen meedoen aan de lessen. Omdat de lessen schaalbaar zijn zal de coach de training waar nodig aanpassen.

Nee totaal niet, de trainingen worden op maat gemaakt. Wil je graag wat meer individuele begeleiding in het begin vraag dan naar onze startersklassen.

Door middel van onze app krijg je voedingsadvies. Daarnaast doen we samen met de community regelmatig 30 dagen challenges om onze voeding op orde te krijgen. Hier mag je gratis aan deelnemen. Ook krijg je gratis toegang tot de Fit & Krachtig academy, waar jij gratis begeleiding krijgt via online video’s

Bij Fit & Krachtig kijken we naar wat jij wel kan en niet naar wat jij niet kunt. De trainingen zijn allemaal aan te passen op jou mogelijkheden. Wij geloven dat genezing begint met beweging.

Wanneer mensen aan Crossfit denken, denken ze aan de fimpjes op Netflix. Waarin hele gespierde mensen trainen. Dit is de sport. Net zoals je met atletiek, schaatsen, voetbal een profcompetitie hebt heb je dat ook met Crossfit. Wanneer jij crossfit recreatief beoefent zal het je gezondheid stimuleren, maar je zult niet ineens heel gespierd worden. De atleten die je ziet in de documentaires trainen 8 uur per dag net als andere profs.

Wij zijn een community en samen hebben we het doel om gezond te worden en plezier te hebben terwijl we dat doen. De community staat klaar om je te helpen en tips te geven. We stimuleren elkaar en staan ook klaar om jou te helpen. Iedereen is tijdens de training bezig met zichzelf en als atleten klaar zijn zullen ze andere leden aanmoedigen en stimuleren om net dat stapje extra te zetten.

We werken niet met schema’s en geloven dat variatie je zal stimuleren om te veranderen. Crossfit is een combinatie van verschillende sporten en geen training is hetzelfde. Daarnaast train je onder leiding van een coach die je iedere training zal voorzien van tips om beter te bewegen. Je leert vele nieuwe mensen kennen en ontwikkeld nieuwe vriendschappen met de mensen met wie je sport. Crossfit is een teamsport, samen gaan we voor een betere gezondheid. Het gaat ons niet om de looks. Je leert bewegen met je lichaam en gebruikt geen apparaten.

Toen ik mij ruim een jaar geleden aanmeldde bij Tim, was ik veel te zwaar en voelde me daardoor onzeker. Dit merkte ik in mijn privé en zakelijk leven.Ik hield niet van sport, wel van veel en lekker eten.Tim is een professional maar daarnaast ook bijzonder sociaal en prettig in de omgang. Daardoor vielen drempels voor mij al snel weg en heeft hij mij stapje voor stapje laten kennismaken met een andere manier van leven. Niet met verboden, maar met mogelijkheden! Ik startte met PT en voedingsbegeleiding. Ik ben inmiddels zó enthousiast geworden over het sporten en alle dingen die mijn lijf wél blijkt te kunnen, dat ik naast de PT nog drie tot vier keer per week meedoe met de Crossfit groepslessen. Ook die zijn heel leuk, want je doet het samen. Iedereen is positief voor elkaar, ondanks niveauverschillen.Ik heb een nieuw leven gekregen. Tim bedankt!!

Sandy Mul

Meer balans, veel fitter, krachtiger, scherper en ook nog eens 10 kilo afgevallen. Nooit gedacht dat het mogelijk was. Alleen was het ook zeker niet gelukt. Daarom ben ik blij dat ik de stap gezet heb om contact te zoeken met Tim. Bij de intake was het me al duidelijk dat Tim weet wat nodig is om resultaten te behalen. En dat dit alleen mogelijk is met 100% inzet van beide kanten. De voedingsadviezen in combinatie met de intensieve maar prettige trainingen met veel afwisseling hebben geleid tot een optimaal resultaat. Door de aanpak van Tim is ook het plezier om te sporten weer helemaal terug. Kortom een aanrader voor iedereen die echt resultaat wil boeken!

Ton Floris

zoals veel mensen worden we ouder en heb ik een teveel aan zittend werk. ben de vijftig net gepasseerd en tot mijn verassing gaf mijn lichaam dat aan , snap het niet voel me nog geen 25 .voelde ik mijn gewrichten omdat ze niet genoeg gebruikt worden , ben Bootcamp gaan doen bij Fit en krachtig , wat een openbaring was het de eerste weken best zwaar, en keek ik er naar uit dat het uur om was . na een paar weken was dat over , nu kijk ik er naar uit om heen te gaan , mijn lichamelijke gesteldheid is met sprongen voorruit gegaan . Tim is een man die je motiveert en werken met de groep is behalve leuk ook stimulerend . de lessen zijn afwisselend altijd weer een verrassing waar hij nu weer mee komt . voldaan thuis iedere keer weer. ik ga twee keer in de week en mijn lichaam begint zich weer 24 te voelen .

David Steur

Wat heeft de training bij Fit & krachtig jou gebracht?

Ik train nu ongeveer 2 jaar bij Fit & krachtig en sinds die tijd zit ik beter in mijn vel doordat ik mij fit voel. De training heeft mij ook nieuwe kennissen gebracht waar ik heel blij mee ben!

Wat zijn de resultaten die je tot nu toe geboekt hebt?

Ik ben 2 jaar geleden bij fit & krachtig begonnen. In de tijd van 1,5 jaar ben ik uiteindelijk 26 kilo afgevallen. Dit had mij in mijn eentje nooit gelukt! Ook heb ik min vorig jaar voor het eerst voor een crossfit wedstrijd geplaatst., zonder hulp van tim had mij dit nooit gelukt!

Waarom zou jij trainen bij Fit & Krachtig aanbevelen?

Ik zou het trainen bij Fit & krachtig aanbevelen aan andere omdat je door de trainingen wordt uitgedaagd om dingen en workouts te doen die je zelf het liefst zou overslaan! Ook vind ik het leuk en gezellig om samen te sporten zodat je daar ook in wordt uitgedaagd door een ander. Bij de trainingen is er goede begeleiding en uitleg tijdens de workouts.

Ilse Langedijk

FIT & KRACHTIG STAAT VOOR

 • Persoonlijke begeleiding en aandacht

 • Samen werken aan jouw doelen

 • Variërende trainingen

 • Voor iedereen: van beginners tot ervaren sporters

 • Het beste uit jezelf naar boven halen

ZET DE EERSTE STAP

Eindelijk eens dat lichaamsdoel bereiken? Een blessure waar je nu weleens van af wilt komen? Interesse in personal training? Zet de eerste stap en neem contact op voor een intakegesprek.

NAAR CONTACT