FITCROSS

Uitdagend, resultaatgericht en gevarieerd

FIT & KRACHTIG DOOR HET LEVEN

Ben je het ook zo zat om alleen te puffen in de gym, tijdens dat routineuze rondje langs de apparaten? Dan zijn de groepslessen van Fit & Krachtig voor jou de oplossing!

De functionele trainingen tijdens de groepslessen van Fit & Krachtig zijn voor iedereen: jong en oud, topsporter of beginner. Of je er nu beter uit wilt zien, een betere conditie wilt krijgen of gezonder wilt leven. Alle doelen kunnen worden bereikt omdat alle facetten van trainen voorkomen in een Workout.

Gedurende de training worden functionele bewegingen op hoge intensiteit en op een gevarieerde manier zo snel mogelijk uitgevoerd. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals springen, klimmen, rennen, duwen, (op)trekken, stoten, werpen en tillen. Het doel van Fitcross is om zo snel mogelijk fit en gezond te worden, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid.

Doordat je de training met maximaal 10 personen volgt, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding op maat. Daarnaast ontstaat er in de groepen een enorm groepsgevoel: jullie motiveren elkaar door aan een gezamenlijk doel te werken. Dat geeft je ook een stimulans als je een keer toch niet zoveel zin hebt om te trainen: je trainingsmaatjes zijn de stok achter de deur om toch te komen. Zo voel je je achteraf toch goed dat je weer bent geweest. En dat is uiteindelijk wat je nodig hebt om Fit & Krachtig door het leven te gaan!

Fit & Krachtig stimuleert je het maximale uit jezelf te halen en daardoor verbeteren je prestaties snel. Nooit meer die saaie apparaten, iedere training is anders!

inschrijven leden

VOLG EEN GRATIS PROEFLES!

boek nu

WAARUIT BESTAAT FITCROSS?

De trainingen zijn gebaseerd op het verbeteren van kracht explosiviteit en conditie. We maken tijdens de trainingen gebruik van oefeningen op lichaamsgewicht, zoals pull-ups en opdrukken. Voor het verbeteren van kracht vormen de oefeningen vanuit het powerliften de basis, denk aan squats, deadliften en bench press. Voor explosiviteit wordt gebruik gemaakt van plyometrische trainingen, zoals springen, maar ook van explosievere oefeningen zoals een kettlebell swing of olympisch gewichtheffen. Voor het verbeteren van snelheid en wendbaarheid zijn er slee trainingen, snelheid- en wendbaarheidsparcours. Iedere training is erop ingericht om jou fitter te maken. De trainingen zijn resultaatgericht, met als doel om jou sterker, fitter, gezonder te maken en je atletische vermogen te vergroten.

UITHOUDINGSVERMOGEN

KRACHT

MENTALE WEERBAARHEID

TARIEVEN

 
boek nu jouw gratis proefles

FIT & KRACHTIG STAAT VOOR

  • Persoonlijke begeleiding en aandacht

  • Samen werken aan jouw doelen

  • Variërende trainingen

  • Voor iedereen: van beginners tot ervaren sporters

  • Het beste uit jezelf naar boven halen

ZET DE EERSTE STAP

Wil jij Fit & Krachtig worden? Zet de eerste stap en neem contact op voor een intakegesprek.

NAAR CONTACT