FITCROSS ACTIE

Uitdagend, resultaatgericht en gevarieerd

4 STARTERSLESSEN FITCROSS NU VOOR MAAR €39,-

(NORMAAL €59,-)

Fit & Krachtig gaat verhuizen! Vanaf 12 maart gaan de deuren van onze nieuwe box open. Deze locatie biedt meer ruimte en meer uitdagingen voor de Fitcross lessen. Daarom hebben we nu een speciale kortingscode om kennis te maken met Fit & Krachtig. 

Wil jij fitter worden? Energiek en sterk in het leven staan? Misschien heb je fysieke klachten waar je al een langere tijd last van hebt of heb je al jaren de wens wat kilo’s kwijt te raken. Tijdens de Fitcross groepslessen leer jij het beste uit jezelf te halen en zo snel mogelijk fit en gezond te worden. De lessen van Fit & Krachtig zijn voor iedereen: jong en oud, beginner of topsporter. Iedereen kan mee doen met onze lessen omdat je de oefeningen op je eigen niveau uitvoert. Door in een groep te trainen ontstaat een groepsgevoel en extra motivatie om je doelen te behalen. Nooit meer dat routineuze rondje langs alle apparaten in de sportschool, iedere training is anders!

Maak kennis met Fitcross en volg 4 starterslessen voor €39,-. In de starterslessen leer je de basisvaardigheden van Fitcross en leggen we het fundament om goed te leren bewegen. 

Maak gebruik van de kortingscode WELKOM20

SCHRIJF JE IN VOOR DE STARTERSLESSEN

*De kortingscode is geldig t/m 30 april. Je zit nergens aan vast door de starterslessen af te nemen. Ben je na de starterslessen enthousiast geworden? Je bent van harte welkom om deel te nemen aan onze Fitcross lessen. Bekijk hier de pakketten en lestijden. 

LIEVER EERST EEN GRATIS PROEFLES VOLGEN?

boek nu

WAAROM FITCROSS?

Wat is Fitcross precies en wat maakt het zo uniek? De Fitcross trainingen zijn gebaseerd op het verbeteren van kracht explosiviteit en conditie. Gedurende de training worden functionele bewegingen op hoge intensiteit en op een gevarieerde manier zo snel mogelijk uitgevoerd. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals springen, klimmen, rennen, duwen, (op)trekken, stoten, werpen en tillen. Het doel van Fitcross is om zo snel mogelijk fit en gezond te worden, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid.

Doordat je de training met maximaal 10 personen volgt, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding op maat. Daarnaast ontstaat er in de groepen een enorm groepsgevoel: jullie motiveren elkaar door aan een gezamenlijk doel te werken. Dat geeft je ook een stimulans als je een keer toch niet zoveel zin hebt om te trainen: je trainingsmaatjes zijn de stok achter de deur om toch te komen. Zo voel je je achteraf toch goed dat je weer bent geweest. En dat is uiteindelijk wat je nodig hebt om Fit & Krachtig door het leven te gaan!

UITHOUDINGSVERMOGEN

KRACHT

MENTALE WEERBAARHEID

FIT & KRACHTIG STAAT VOOR

  • Persoonlijke begeleiding en aandacht

  • Samen werken aan jouw doelen

  • Variërende trainingen

  • Voor iedereen: van beginners tot ervaren sporters

  • Het beste uit jezelf naar boven halen

VRAGEN?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op! Stuur een mailtje of bel direct naar 06-55122813.

NAAR CONTACT