Laat je naam en e-mail achter voor een fit en krachtig leven

Deel dit met je vrienden en word samen fit en krachtig!

Wat kan dit ebook voor jou betekenen?

  • Je leert afkomen van eetbuien en hoe jij een gezond voedingspatroon krijgt dat jij je leven lang kunt volhouden

  • Je leert hoe je altijd regelmatige kan blijven trainen en structuur brengt in je trainingen, zodat je met minder tijd meer resultaat behaald

  • Je leert een eetwijze die voor jou werkt en je hoe niet meer je leven lang op dieët.

  • Je leert wat er voor nodig is om stevig in je schoenen te staan en meer zelfvertrouwen te hebben

  • Je leert hoe je blijvend resultaat behaald, met een manieren van leven waarin jij kunt genieten

Toen ik mij ruim een jaar geleden aanmeldde bij Tim, was ik veel te zwaar en voelde me daardoor onzeker. Dit merkte ik in mijn privé en zakelijk leven.Ik hield niet van sport, wel van veel en lekker eten.Tim heeft  stapje voor stapje laten kennismaken met een andere manier van leven. Niet met verboden, maar met mogelijkheden! Ik heb een nieuw leven gekregen.

Sandy Mul

Meer balans, veel fitter, krachtiger, scherper en ook nog eens 10 kilo afgevallen. Nooit gedacht dat het mogelijk was.  De voedingsadviezen in combinatie met de intensieve maar prettige trainingen met veel afwisseling hebben geleid tot een optimaal resultaat. Door de aanpak van Tim is ook het plezier om te sporten weer helemaal terug. Kortom een aanrader voor iedereen die echt resultaat wil boeken!

Ton Floris

Ik ben 2 jaar geleden bij fit & krachtig begonnen. In de tijd van 1,5 jaar ben ik uiteindelijk 26 kilo afgevallen. Ik daag mezelf uit tijdens trainingen om dingen en workouts te doen die je zelf het liefst zou overslaan! Ook vind ik het leuk en gezellig om samen te sporten.

Ilse Langedijk

Zoals veel mensen worden we ouder en heb ik een teveel aan zittend werk. ben de vijftig net gepasseerd en tot mijn verassing gaf mijn lichaam dat aan. Ik voelde mijn gewrichten omdat ze niet genoeg gebruikt worden. Ik ben gaan trainen bij Fit en krachtig. Mijn lichamelijke gesteldheid is met sprongen vooruit gegaan.

David Steur
CONTACT

Tim Koning | Fit & Krachtig

+31655122813
info@fitenkrachtig.nl

Schrepel 21A
1648 GC De Goorn

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK – 59966106
BTW – NL002101455B38
NL90RBRB0931050391