Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
97
Begin
This training is currently closed

In deze cursus leer je de basis van gezonde voeding.

Je leert in enkele simpele lessen wat je moet doen om een gezonde voedingswijze voor jezelf te realiseren.

Dit programma bevat geen voedingsschema, maar leert je wat je moet doen om gezond te eten zonder te wegen of je caloriebehoefte bij te houden.

In dit programma ga ik uit van de natuur. Tegenwoordig staan we met alles ver van de natuur af. Wanneer dat het geval is, zie dat er meer ziektes, intoleranties en klachten zich gaan voordoen. Om deze weer op te lossen ga je terug naar de natuur.

Natuurlijke voeding houdt je gezond, fit en energiek.

Daarnaast gaat het in deze cursus om het aanleren van nieuwe gewoontes. Een nieuwe gewoonte aanleren kost tijd en moeite. 2 dingen waarmee we moeite hebben in de huidige tijd.

Dus als je geen tijd en moeite wilt investeren, doe deze cursus dan niet!! Dat bespaard je een teleurstelling.

Om een gewoonte goed aan te leren ben je al snel 2 tot 3 weken bezig en voordat je alles in deze cursus onder controle hebt duurt maanden en het resultaat laat soms een jaar op zich wachten.

Want wat de meeste mensen iet begrijpen is dat een gezond en fit lichaam bereiken, een marathon is en geen sprint.

Dit programma geeft je blijvend resultaat en dat is iets dat komt met geduld, moeite doen en vallen en weer opstaan. Doordat tegenwoordig iedereen liever vandaag dan morgen klaar is is de dieet industrie een miljoenen business geworden, waarin het draait om pure cash. Daar zijn vele speler handig op ingesprongen. Maar dat is dit programma dus niet.

Als jij dit programma tot een succes wilt maken moet je bereid zijn:

  1. Tijd te investeren
  2. Te leren van je fouten
  3. Moeite te doen

Wanneer je dit doet zal je de rest van je leven profijt hebben. Nooit meer hoeven nadenken over wat je eet en zal jij je uiteindelijk fitter, gezonder en energieker voelen.

Dit programma geeft jou de basis wat je nodig hebt om een gezond gewicht en fit en vitaal lichaam te bereiken.