Kom een langs voor een kop koffie, of stel je vraag hier

Heb je vragen? Kom een langs voor een kop koffie

Wij vinden het leuk om met jou in contact te komen. Daarom staat onze deur voor je open. Stuur even een appje of bel om samen een kop koffie te drinken en door de gym heen te lopen. 


Als je een lange vraag hebt en deze liever via het formulier stelt mag dat uiteraard ook.  

Wil je meer informatie kan dan, maar als je een specifieke vraag hebt over voeding, training of mindset. 

Stel deze dan ook. Wij proberen binnen 24 uur contact op te nemen. 

Neem contact op!

Contactgegevens

Contactinformatie
Fit & Krachtig
Schrepel, 21 a
1648 GC De Goorn
info@fitenkrachtig.nl
0655122813
BTW nummer: NL002101455B38
KvK nummer: 59966106


Of vind ons op social media


Koffie? Bel of app dan even

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen Fit & Krachtig

Is deze training niet te zwaar?

Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau. De oefeningen en gewichten worden aan de persoon aangepast. Daarnaast is er een coach die de les leidt.

Voor wie is dit geschikt?

De training is geschikt voor ieder niveau. Wij zoeken mensen die hun fitheid echt willen verbeteren. Wij zoeken mensen die samen met elkaar willen streven naar een betere gezondheid. Dus geen individualisten.

Moet ik fit zijn om te starten?

Nee dat hoeft niet. Door de intake te doen, kunnen we voor jou de optimale weg naar een langdurige gezondheid schetsen.

Wat houden de groepstraining in?

Iedere training is anders. We combineren krachttraining, met conditie training en gymnastiek. Met als doel om mensen hun leven lang fit te houden.

Ik heb nooit gesport, is dat erg?

Nee, door de intake kunnen wij voor iedereen het juist startpunt bepalen. Daarnaast is er iedere les een coach aanwezig die je kan begeleiden.

Doe jullie ook iets met voeding?

Ja dit doen wij specifiek in ons programma "het gezondheidsfundament". Maar ook bij de groepslessen krijg je toegang tot onze video cursus.

Ik heb een blessure, kan ik evengoed trainen?

Bij Fit & Krachtig kijken we naar wat jij WEL kunt en niet naar wat jij niet kunt. De trainingen zijn allemaal aan te passen op jouw mogelijkheden. Wij geloven dat genezing begint met beweging.

Wordt ik hier als vrouw niet heel gespierd van?

Wanneer vrouwen aan krachttraining denken, denken ze dat ze er uit gaan zien als een bodybuildster. Dat is niet zo, onze trainingen zijn gericht op fitheid. Niet op zo gespierd mogelijk worden. Krachttraining helpt je om je spieren en gewrichten gezond te houden. Daarnaast wordt je lichaam strakker en zal je door krachttraining gemakkelijker vet verbranden

Gaat niet iedereen naar me kijken in het begin?

De leden en coaches van Fit & Krachtig zijn heel behulpzaam. En zullen je helpen waar nodig. Iedereen stimuleert elkaar om het optimale uit de training te halen. Er heerst een gemoedelijke cultuur en geen prestatiecultuur.

Wat is het verschil tussen Fit & krachtig en de normale sportschool?

Wij gebruiken geen apparaten, maar alleen ons lichaam met bewegingen. Er wordt getraind in groepen met alleen bewegingen die natuurlijk zijn voor ons lichaam.