1. Het Box schatje

Lief, aardig en blij. Dit zijn de populairste leden waar je 24/7 rond wilt zijn. Ze laten je glimlachen en voelen zich altijd welkom. The Box is hun tweede thuis en hun favoriete speelplaats. Ze zijn dol op de sociale kant van Crossfit. Competitief? Helemaal niet. Ze zouden altijd hun eigen score opofferen om een buddy te helpen.

  1. De Sneeuwvrouw

De naam zegt het al! Deze dames houden van magnesium. Veel ervan. Je ziet mist, wolken en witte stormen. In principe nemen ze het gebruik van magnesium naar een geheel nieuw niveau. Het zit op hun vuisten, schouders, borst, quads … overal.

  1. Het lieve Beast

Als je je afvraagt waar alle platen zijn, zoek dan niet verder. Luister! Volg het luide geschreeuw helemaal tot aan het hefplatform en je zult ze vinden.

Brute MetCons, grote gewichten, moordende blikken, tatoeages en veel calorieën om aan te vullen. The Beasts, de uitverkorenen, de evenementwinnaars. Laat je niet verblinden door de opheffende woede, die atleten veranderen in zachte, lieve wezens direct nadat ze uit de box zijn gestapt. Tennil Beuerlein is een goed voorbeeld van deze fenomenale sporters.

  1. De Badass

Dit type Crossfitter neemt alle WODs hard en vastberaden aan! Ze wordt geconfronteerd met haar angsten, vernietigd alles op haar pad, houdt ervan om te concurreren maar moedigt altijd anderen aan en laat over het algemeen ook alle jongens in de Box achter zich! Denk aan Sam Briggs of Tia-Clair Toomey als ze zo in de buurt komt …

  1. De WOD Beginner

Grote ogen, kenmerkende schokkende gezichtsuitdrukkingen en de blik van verwarring. Die mensen hebben zojuist hun allereerste MetCon ervaren en proberen uit te zoeken wat er is gebeurd. Crossfit is gebeurd! Hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

  1. De Selfie-meisjes

Ze lopen misschien naar je toe en vragen om een ​​helpende hand: om hun grote lift te filmen. Maar vaker zetten ze de telefoon gewoon op een kist of bank, steunend met een klein schijfje van 1,25 kg en oefenen ze een video-selfie. Facebook, Instagram en smartphones – hun beste maatjes! Over het algemeen een millennial.

  1. De gouden meesters

Laten we de definitie eens nader bekijken: “een persoon die bij uitstek bekwaam is in iets, als een beroep, kunst of wetenschap”. Of competitieve fitness in ons geval! Die 40+ atleten waar wij, de jongeren, zich niet aan kunnen meten!

  1. De kleine stroomlokomotieven

Klein, schattig en stil in het begin, maar ze komen met heel veel power, explosiviteit en kracht wanneer de klok begint te tikken. Ze zijn vastberaden en succesvol. Je ziet ze op podiums met medailles om hun nek en een stoere blik “Ik heb je gezegd dat ik deze WOD ga winnen”. Denk aan Thuri Helgadottir.

  1. De Crossfit-moeders

Respect! Alles wat we kunnen zeggen.

CrossFit-vrouwen zijn gewoon geweldig. Evenwicht in banen, kinderen en een toewijding om hard te trainen. Absoluut de meest inspirerende atleten die er zijn!