Zo kan jij je leven lang een fitte en gezonde leefstijl behouden

Wil jij gezonder en fitter worden? Ga Groepstraining doen.

Vele van ons kennen Groepstraining van de Netflix documentaires. Waarin hele gespierde mannen en vrouwen de strijd met elkaar aangaan, wie zich de fitste persoon op aarde mag noemen. Maar is dat Groepstraining? Nee, wanneer je dat als Groepstraining zie, doe je het tekort. Hetgeen dat je daar ziet is minder dan 1% van de mensen die Groepstraining tot zijn of haar sport heeft gemaakt.

In werkelijkheid gaat Groepstraining namelijk een hele andere strijd aan. Het is niet de strijd van wie is de beste, maar de strijd “hoe verslaan wij chronische ziektes, als hart en vaatziekte, diabetes en obesitas. Dat is de echte reden waarom Groepstraining ontworpen is.

Groepstraining is een mengsel van alle trainingsvormen binnen sport, die een positief effect hebben op onze gezondheid. Van krachttraining voor gezonde en sterke gewrichten, tot cardio voor de vetverbranding en conditie. Met gymnastiek leren we jou om je lichaam goed te gebruiken, zonder gewicht en met olympisch gewichtheffen ontwikkelen we de power en snelheid die je nodig hebt voor andere sporten. Alle trainingen zijn erop gebaseerd om jou iedere keer weer uit te dagen om het beste in jezelf naar boven te halen en de optimale gezondheid te bereiken.

Je zult nooit alles perfect doen en dat hoeft ook niet. Als je iedere keer maar een klein stapje zet, zul je iedere training fitter en gezonder worden.

Waarom is een Groepstraining training iedere keer anders?

Variatie is de sleutel tot succes. Na iedere training past jouw lichaam zich aan, aan de prikkel die het die training heeft gehad. Wanneer je iedere keer dezelfde training doet, raakt je lichaam eraan gewend en zul je iedere training minder progressie boeken. Daarnaast is iedere training hetzelfde doen saai en maar moeilijk vol te houden. In Groepstraining hou je altijd een uitdaging, iedere training is jouw moment om je gezondheid te verbeteren en te leren om beter en efficiënter te bewegen.

Je zult je de ene training beter voelen dan de andere. De ene training zal beter gaan dan de andere. Om jezelf te verbeteren moet je opzoek naar een oncomfortabel gevoel. Wanneer iets oncomfortabel voelt, betekend dat dat je het niet gewend bent en dus iets doet wat je niet vaak gedaan hebt. Dit leert je om jezelf te ontwikkelen en dit is een gevoel dat je regelmatig gaat voelen in een Groepstraining training. Denk maar een aan alle grote doorbraken die jij in je leven hebt gehad, deze gingen allemaal gepaard met een oncomfortabel gevoel.

  • Een socilisatie gesprek bij een andere baan
  • Je eerste werkdag bij een nieuwe baas
  • Je eerste schooldag op een nieuwe school
  • Je eerste date met iemand

Dat is een gevoel wat je graag wilt opzoeken om jezelf te ontwikkelen. Dit is het gevoel wat een Groepstraining workout oproep. Het helpt je om iedere keer je grenzen te verleggen en dat is nodig naar een Fit en Gezond lichaam.

Maar je hoeft het niet alleen te doen!!

Als jij gaat Groepstrainingten hoe je het niet alleen te doen, je wordt onderdeel van een community die jou helpen en stimuleert om het beste in jezelf naar boven te halen. Mensen kopieren gedrag van anderen, vooral van groepen waar ze graag bij horen. Er zijn zelfs onderzoeken die bewijzen dat jij een kopie bent van de 5 mensen met wie je het meeste omgaat. Daarom zul je moeten omgaan met mensen die zo leven, zoals jij wilt leven. Een groep mensen die train om gezond, fit en krachtig in het leven te staan.

De community uit het Groepstraining is iets wat overgenomen is vanuit het Korps Mariniers. Wanneer mensen samen afzien, zweten en fysieke in het zweet werken, ontstaan de diepste banden. Je ontwikkeld nieuwe diepe contacten met mensen die eerlijk er oprecht met je zijn. Deze eerlijkheid kan jou helpen om je doel te bereiken. JE wordt namelijk aangesproken op jou verantwoordelijkheid. In een Community is dit niet alleen om regelmatig te komen trainen, maar ook om je best te doen. Daarnaast zijn mensen in een community bereid om je te helpen, met bijvoorbeeld je voeding. Ze zijn bereid om je te helpen om gezonder te leren eten.

Jij die eerlijkheid en bereidheid om met elkaar te werken aan een fit, gezond en krachtig lichaam. Om elkaar erop aan te spreken, als jij iets niet doet wat je wel zou moeten doen. Dat is iets wat jou kan helpen om nu een echt Fit en krachtig te worden.

Waarom jij deel wilt uitmaken van een leefstijl die Groepstraining heet.

Samen staan we sterk!

Wil jij onze community eens ontmoeten

Boek hier je gratis proefles