Wat als er een trainingsvorm bestaat die jou helpt aan een beter conditie, jou gezond ouder laat worden en je gezondheid een boost geeft, helpt bij gewichtsverlies en ook nog een heel gezellig is. Zou je dit niet meteen gaan doen?

Ik hoor je denken, maar dat bestaat niet en ik heb geen zin in die saaie krachttrainingen en uren op de cardio apparaten staan. Gelukkig voor jou bestaat WOD Groepstraining, een trainingsvorm die wij met Fit & Krachtig naar de Goorn hebben gebracht. Deze trainingsvorm heeft het beste van alle kracht en conditietrainingen gecombineerd en is voor iedereen toegankelijk. Of jouw doel spieropbouw is, gezond ouder worden, gewichtsverlies of simpelweg gewoon fitter worden is. WOD Groepstraining het bij het allemaal.

Maar wat kan WOD Groepstraining allemaal voor jou betekenen?  WOD Groepstraining  werkt het erg verslavend en heeft  mensen die niet van sporten houden veranderd in de meest sportieve personen! Lees hier waarom:

  1. Goed voor je gezondheid en je uiterlijk

Trainingen die het grootste effect hebben op jouw gezondheid zijn metabole conditietrainingen. Die zijn trainingen die zich focussen op het uithoudingsvermogen van de spierkracht van een bepaalde spier. Na voeding hebben deze trainingen het grootste effect op jouw gezondheid en hoe je eruitziet.

  1. Gezond ouder worden

Daarnaast heeft conditie het grootste effect op gezond ouder worden. WOD Groepstrainingtrainingen zijn ontwikkeld op het uithoudingsvermogen van het gehele lichaam. Daarnaast zijn het functionele bewegingen die dagelijks in je leven voorkomen. Zo kan jij met deze trainingen je dagelijkse taken ook nog op late leeftijd uitvoeren.

  1. Grote hormonale respons

Uit recente onderzoeken is gebleken dat WOD Groepstraining trainingen een zeer positieve hormonale respons afgeven aan het lichaam. Het stelt het lichaam in staat om sneller spieren op te bouwen en vet te verbranden.

  1. Energiesystemen

WOD Groepstraining combineert Kracht en conditietraining in 1 zo krijg je het beste van alle werelden in 1. Wanneer je kracht en conditie apart traint, heeft het ene een negatieve invloed op het andere. Zo kan cardio na je krachttraining, je spiergroei in de weg staan. Maar de combinatie van beide blijkt een geheel positief effect te geven. Daarbij train je alle spiervezels, dit geeft je de optimale ontwikkeling.

  1. Je doet dingen die je zelf nooit zou doen

Trainingen worden voor jou gemaakt en daardoor doe je dingen die je zelf nooit zou doen, je wordt gestimuleerd om beter te worden door je coach en andere atleten. Daarnaast zijn alle trainingen meetbaar en kan je via een logboek jouw progressie bijhouden.
Daarnaast word je tijdens de trainingen bij Fit & Krachtig getraind door coaches met de hoogste opleidingen. Zij maken trainingen die jou echt resultaat geven.

  1. Je verlegt je grenzen

Doordat je in een groep traint is stoppen geen optie, je zult je grenzen verleggen en doorgaan waar je als je voor jezelf zou trainen allang gestopt zou zijn.

  1. Iedere training is anders

Dit zorgt ervoor dat jouw lichaam niet kan wennen aan een training en creëert daardoor overload. Het overload principe is simpel uit te leggen, dat het lichaam gestimuleerd wordt om te verbeteren zodat het volgende keer de training wel kan weerstaan.

  1. Je wordt mentaal sterker

Opgeven is geen optie, je wordt fysiek zwaar op de proef gesteld. Hoor 10 keer in je hoofd een stem die zegt ik kan niet meer. Maar je gaat toch door. Wanneer je klaar bent heb je ervaren dat je sterker bent dan de stem in je hoofd. Dit leert je om niet zomaar op te geven maar dat als je jezelf ertoe zet dat alles bereikbaar is.

  1. Je wordt beter in je sport

In sport wordt uithoudingsvermogen, snelheid, kracht en conditie gevraagd. Deze elementen wisselen elkaar voortdurend af. WOD Groepstraining het enige kracht en conditie programma wat deze elementen terug laat komen in een training en heeft daadwerkelijk een directe vertaling naar je sport.
Naast het sport specifieke element, helpt WOD Groepstraining jouw meer spieren op te bouwen en je botdichtheid te vergroten. Dit heeft als gevolg dat je minder gevoelig bent voor blessures.

  1. Het is leuk

Loop een willekeurig WOD Groepstraining box binnen en je zult je gelijk thuis voelen. WOD Groepstraining heeft een groep sociaal elementen. Je sport samen met mensen en zult niet alleen nieuwe mensen leren kennen, maar ook nieuwe vrienden maken. Daarnaast wordt er naast de workout vele andere evenementen georganiseerd. Je wordt onderdeel van de WOD Groepstraining community!

Graag zijn we jou bij Fit & Krachtig in De Goorn.

Boek hier je gratis proefles