Hallo Allemaal,

Mijn naam is Monica Laan-Braas. Ik ben 37 jaar en getrouwd met Dennis Laan en samen hebben wij 2 fantastische zonen.

Ik ben gaan trainen bij Tim omdat hij 1 van mij coaches was bij Crossfit Hoorn. Ik wist dat hij zeer capabel is in zijn vak, en mij soms die extra duw kan geven die ik soms nodig heb. Ik was dan ook zeer blij verast om te horen dat hij voor zichzelf een gym ging openen op loop afstand van mijn huis. Top! Ik red het nu makkelijk om mijn kinderen naar school en/of de peuterspeelzaal te brengen en dan om 9 uur een training mee te pakken. Of ’s avonds met mijn gezin te eten en daarna nog een training mee te pakken.

Ik vind de trainingen bij Fit & Krachtig zeer divers, altijd slopend, en nooit saai. Geen dag of training is tot nu toe nog hetzelfde geweest. Super leuk!

Ook vind ik de Bootcamp erg leuk, lekker in t dorpsbos. Vooral op een mooie avond vind ik het  echt super lekker om buiten te trainen .Ook hierbij zijn er elke keer weer verschillende oefeningen en bewegingen. Of je nu binnen of buiten traint bij Fit & Krachtig het is altijd pittig!

Door de diversiteit in de trainingen merk ik ook echt dat ik sterker word en fitter.

En als moeder van 2 energieke jongens vind ik het gewoon heerlijk dat ik ze kan bij benen, stukje rennen,  potje voetballen of even met de oudste een sprintje trekken…. Geen probleem! Ik heb ook met mijn oudste zoon samen de Strong Viking Run Family edition gedaan samen en dat was een ervaring die we nooit gaan vergeten en nog elk jaar gaan herhalen. Kan niet wachten totdat mijn jongste ook 5 is want dan gaan we met zijn 3-en.

Ik heb altijd plezier in mijn trainingen en dat is voor mij nog het aller belangrijkste!

Met vriendelijke groet,

Monica Laan-Braas

Boek je gratis proefles